Knäpp hund!

Så här ser promenaderna ut nu för tiden!
Det enda man ser av hunden är en liten bit av rumpan, resten är dolt i snön.
Hon simmar kravlar omkring och plöjer sig fram med huvudet under snön, slänger upp nosen och sprider ett litet moln med snö runt sig.



Galen hund!



Tur att nån gillar snön och har roligt, det är ett h-vete att ta sig fram i.
Fast det är rätt fint och mysigt också.

Kommentarer
Postat av: Angie

Häftiga bilder !!!!

2010-01-05 @ 08:43:13
URL: http://www.angieorex.se/
Postat av: Johan

Vi har nyligen mist våran hund under mystiska omständigheter på Veterinärshuset i Sundsvall.

Våran Chihuahua dog under en steriliserings operation pga av en mystisk blödning ur levern som utan vidare började blöda,enligt Åse på Veterinärshuset. Och första 20 minuterna av operationen gick bra och när livmodern var borttagen och Chihuahuan skulle sys igen så upptäckte dom att det forsade blod från levern.. och dom kunde inte stoppa blodet så hon förblödde. Åse sa att levern bara sprack mer och mer när dom försökte stoppa läckaget. Men enligt obduktionens rapporten på chihuahuan så var levern i gott skick. Men den stora frågan är vad som orsakade blödningen ur levern, en lever kan inte spricka utan vidare under operationen utan nåt orsakade blödningen och eftersom det hände mitt under operationen när dom skulle sy igen henne så måste dom ha orsakat blödningen annars borde dom sett blödningen under dom första 20 minuterna av operationen som Åse sa gick bra. Och flera mystiska saker har hänt som får en att bli mer och mer säker på att dom orsakat detta och försöker dölja det.. tex så skrev vi under att en bit av levern skulle obduceras som Åse ville vi skulle skriva på ca 10min efter att dom dog, och vi var så ledsna och förstörda av att mist våran hund så vi misstänkte inget just då.. men efter att vi samma kväll sett ett nyhetsrepotage på Tv4 lokalt i sundsvall om en Man som nyligen fått avliva sin collie efter mystiska omständigheter på Veterinärshuset i Sundsvall och han berättade att det var 2 hundar som nu dött under mystiska omständigheter på veterinärshuset. Vi vart misstänksamma då vi la ihop alla fakta som hänt oss under den dagen vi misste Nikita. 2 dagar efter så kontaktade vi Åse och sa att vi ville hela nikita skulle obduceras, men hon sa att det går inte för Nikita är nedfryst...?? går att obducera en hund iaf. Och hon menade på att då skulle vi sagt till direkt, och sen menade hon på att hon hade tagit bitar av alla Nikitas inre organ och skickats på obduktion,vilket hon inte hade tillåtelse till.. Hon hade tillåtelse att ta en bit av levern. Och hon visade även sin rädsla för att vi skulle gå ut i media vi oxå som Collieägaren gjorde.. Hon sa att Vi vill ju inte ha fler skrivierier och det är min personliga åsikt om varför hon skulle försöka dölja att dom handlat fel och skadat och orsakat att Nikita dog.. Hon är själv delägare i Veterinärshuset Sundsvall. Och att Vi skulle gå ut i media kort efter att collieägaren gått ut i tv och berättat sin historia och sitt missnöje med veterinärshuset och anmält veterinärshuset till vetrerinärsförbundet som den tredje hunden som dött av mystiska omständigheter vore ju katastrof för Veterinärshuset.



Vi har dessutom haft kontakt med en person som tidigare jobbat många år som ubducerare på djur i södra sverige och han tyckte det lät väldigt underligt det Åse sagt och även han sa att sannorlikheten är stor att dom orsakad blödningen i Nikitas lever. Typ att dom skurit av ett kärl i levern när dom öppnade nikita som sedan inte gick att stoppa. Och han sa att i sådana här fall så ska hela kroppen alltid skickas,får inte skicka enstaka delar av organen bara..

Men som sagt obduktionsrapporten visade att Nikitas lever var i gott skick och som borde gått att återställa och sen reagerade han på att Nikitas livmoder inte var inflamerad som Åse kontaterat utan bara lite uppsvälld som kan hända då nikita var skendräktig.. Men det var ett frågetecken berättade själva obducenten att nikita hade som en kläm-skada på levern som om hon blivit klämd rejält,men det har hon inte blivit..Men obducenten hade inget svar på orsaken till förblödningen,men det kan ju bero på att Åse tagit provbitar från alla organ som hon skulle skickat på obduktion,och om det har gjorts för att dölja spår av deras misstag vet man ju inte,men eftersom hon tog eget beslut om att ta delar från alla organ utan våran tillåtelse verkar underligt..

Och vi har hört av en person som berätt att det varit

5 hundar som dött av mystiska omständigheter på veterinärshuset på bara 2 månader och det får en att fundera hur kunnig dom är..

Vi kommer inte att ge upp i första taget och kommer granska detta till botten om så behövs och även anmäla Veterinärshuset till veterinärsförbundet. Våran hund är borta för evigt och inget kan ge oss lilla älskade nikita tillbaka men vi vill ge henne upprättelse och att sanningen ska fram.. Dels för våran bearbetning av vår oerhörda sorg och för att ev att förhindra

att andra djur far illa eller felbehandlas av veterinärshuset i Sundsvall.

Så vill uppmana alla som mist sina

djur av mystiska omständigheter eller blivit felbehandlad av Veterinärshuset i Sundsvall att göra en anmälan hos Veterinärsförbundet,så kommer dom att granska erat fall. Visst kommer ni inte få era älskade djur tillbaka,men ge dom upprättelse genom att få fram sanningen och ev hjälpa till att förhindra att fler djur ska bli utsatta.. jag anser att finns inga varelser som är så utsatta och försvarslösa som djuren och som inte kanförsvara sig mot all sorts vanvård,djurplågeri osv.. och för mig är djuren minst lika viktiga som barn och andra människor,men dom kan inte försvara sig.. Och dom flesta kan nog hålla med om att ifall vi mister ett av våra barn så skulle vi gå till botten av vad som hänt,skulle aldrig ge oss.. och så tycker jag även att husdjursägarna ska resonera kring sina älskade djur..



Hör gärna av er till mig på [email protected]

Ett filmklipp på våran älskade Nikita

http://www.youtube.com/watch?v=SbA9Lne8HM8

2010-01-05 @ 18:41:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0